El dia 10 de Novembre, ens va visitar el Sr. Xavier Vizcaino, especialista en educació ambiental, en representació del grup ecologista IAEDEN Salvem l’Empordà, a fer una xerrada sobre canvi climàtic, l’efecte hivernacle i l’esgotament dels recursos energètics, als alumnes del cicle superior de transport i logística de la família de comerç i màrqueting de l’INS Cendrassos.

La xerrada, que es va realitzar dins del mòdul de Síntesi on s’estan creant uns projectes sobre “La logística sostenible del segle XXI”, va tractar temes tan interessants com la importància que les noves generacions modifiquin hàbits adquirits sobre l’ús de l’energia, reduint, reutilitzant i reciclant per aconseguir minimitzar els efectes del canvi climàtic. 

Va conscienciar als alumnes sobre les conseqüències de l’efecte hivernacle i la possibilitat de col·lapse de la societat actual si no es modifica el comportament i la seva relació amb el medi ambient.

També va parlar sobre la situació actual dels recursos energètics i l’esgotament dels recursos que afecten directament al sector del transport i la logística on va recordar que, elles/ ells, les noves generacions, tenen la necessitat imperativa d’aportar idees noves per poder minimitzar els problemes mediambientals actuals.

Des de l’Ins Cendrassos, especialment des del cicle de grau superior de transport i logística, volem agrair tot el temps dedicat a fer-nos adonar de la situació actual i la necessitat imperativa de canvi en el sector logístic.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball