El passat dimecres 16 de desembre el Sr Guifré Homedes  membre  de l’associació FemCat,  va fer una xerrada telemàtica dirigida als  alumnes de 1r del cicle mitjà de Gestió Administrativa,  als de Sistemes Microinformàtics i Xarxes,  i als que cursen la modalitat d’Empresa del  Batxillerat.

El Sr Homedes és el director general d’Amat Immobiliaris, empresa familiar que es dedica a la intermediació comercial immobiliària, a la administració de finques, i a la consultoria immobiliària. Amat Immobiliaris té oficines a Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern i Barcelona

A la xerrada, el Sr Homedes, va convidar als assistents a reflexionar sobre  la constant interacció que tenim les persones amb les empreses i sobre les qualitats que ha de tenir un empresari. També ens va explicar la seva trajectòria professional.

Aquesta xerrada s’emmarca en el programa Escola i Empresa de la fundació  FemCat que té com a objectiu apropar el món de l’empresa a l’escola i promoure l’emprenedoria entre els estudiants de Catalunya.  Aquest és el 6 è any que l’institut participa en el programa, aquest curs en el context actual de pandèmia, la sessió s’ha fet de manera virtual i els alumnes han assistit cadascú des de la seva aula.

FemCat és una fundació privada formada per empresaris i directius catalans que duu a terme i dóna suport a iniciatives que serveixen  per al progrés de la societat catalana.

Des d’aquí volem agrair la tasca de l’associació FemCat i  destacar la participació activa  dels alumnes a través de la formulació de diferents preguntes.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball