PROJECTES

PARTICIPACIÓ ACTIVA - PROJECTE EDUCATIU D'ENTORN

PEE

El Pla Educatiu d’entorn és una proposta educativa que vol donar una resposta integrada i comunitària a les múltiples necessitats educatives, en diferents àmbits de la vida dels nostres infants i joves.

En relació amb les activitats ofertades en el Pla Educatiu d’Entorn el nostre alumnat assisteix a xerrades i tallers d’aprenentatge i conscienciació, concursos, premis, visites i activitats intercentre. Totes aquestes activitats estan citades al final del text.

També participem al PEE ofertant una activitat a les escoles de primària, la visita a l’Hort Cendrassos Visita Hort Cendrassos, en què el nostre alumnat de 3r ESO que treballa en el projecte multidisciplinar Hort Cendrasso explica a l’alumnat de primària com treballen aquest espai, les tasques que hi realitzen, els productes que cultiven, els futurs projectes que tenen. D’aquesta manera hi ha una rica interacció entre alumnes de diferents estudis en què uns aprofiten l’experiència per guanyar autonomia i confiança explicant la seva tasca i els altres aprenen tot jugant i de l’experimentació activa de la mà d’adolescents que estan per ells.

PEE. ACTIVITATS SECUNDÀRIA

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball