El dimecres, 18 de novembre ens va visitar el Sr. Adrià Escapa, copropietari de l’empresa Transport Escapa d’Olot i ens va fer una petita presentació de la història de l’empresa i projectes d’expansió actuals i futurs.

Ens va mostrar com actuaven com plataforma logística i cooperació amb diferents empreses de la Garrotxa, oferint les seves naus d’emmagatzematge com a solució per la falta d’espai de moltes d’aquestes.

Llavors varem continuar tractant el tema de transport per carretera nacional i internacional diferenciant càrregues completes, grupatges i serveis de paleteria i paqueteria ( que no en feien gaires).

També ens va parlar del seu punt fort amb la paleteria i la xarxa de distribució PALIBEX de la qual en formen part.

Ens va parlar de la tendència a la recerca de la reducció de CO2 i que formen part del projecte Proecotransport per buscar equilibri en el medi ambient.

Finalment va tractar el tema LEAN ( aprovisionament) i la necessitat de buscar una millora contínua per ser més eficients.

Vàrem acabar realitzant un joc sobre l’estratègia de les 5S perquè els alumnes fossin conscients de la necessitats d’organització per millorar l’eficiència dels processos interns de les empreses.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball