Aquesta setmana, l’alumnat de primer i segon del cicle formatiu de grau superior en transport i logística ha visitat les instal·lacions de CIMALSA al CIM de la Selva.

CIMALSA és una empresa de la Generalitat que es dedica a la creació de parcs logístics arreu de Catalunya, entre ells, el CIM de la Selva situada a les seves instal·lacions de Vilobí d’Onyar on varen ens varen atendre i explicar la diferència entre les plataformes logístiques CIM i LOGIS.

Van detallar la distribució de les diferents naus que formen un CIM segons tipus d’organització en emmagatzematge, operativa de magatzem i distribució i, finalment, ens parlen de la Logis Empordà, que es vol que esdevingui un centre intermodal a causa de la possibilitat que ofereix l’arribada d’estructures del transport ferroviari, comunicant diferents tipus de naus, construïdes de manera sostenible i amb certificació “Green building” amb un transport ferroviari d’ample europeu.

Agraint al Sr. Jordi tot el temps dedicat a la visita de l’alumnat de TIL i la seva aportació a l’aprenentatge sobre plataformes logístiques.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball