La Sònia Moret, professora del departament d’Experimentals del Cendrassos ha encapçalat el grup de Ciència Compromesa on també han participat quatre professors/es més del nostre centre: Rosa Camps, Marc Oliva, Noemí Palma i Eva Roldós juntament amb professorat de varis instituts de la comarca: Institut Ramon Muntaner, Institut Olivar Gran, i els Instituts de Vilafant, Peralada, Llançà i Castelló d’Empúries.

Aquest any el grup ha iniciat la primera Fira en Ciència (en un format virtual) on cada centre exposa dues pràctiques educatives de caràcter científic per tal de començar a construir xarxa científica a la comarca de l’Alt Empordà. Cada vídeo conté el guió de pràctiques per tal de poder reproduir la pràctica quan en el docent li convingui a l’aula-laboratori.

En aquest enllaç es pot visualitzar la Fira Web i aquí teniu els vídeos de la jornada Vídeos de la Fira.

Durant aquest curs escolar el grup ha iniciat també la formació per a docents en l’àmbit de les Ciències al Parc Natural de Cadaqués en dues sessions: una el passat 27 de novembre a càrrec de Marta Puiguriguer, geòloga i autora del llibre Guia de Descoberta del Paratge de Tudela, Cadaqués i una propera sessió el 18 de juny del 2022 per acabar de detallar la fauna i flora de la zona.

Va de Ciència: 1a fira de Ciències a l’Alt l’Empordà
  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball