Hem començat el curs escolar 2021-2022 realitzant les sortides de convivència pels diferents nivells d’ESO, primer de batxillerat i primer de cicles formatius de grau mitjà.

Les sortides de convivència ofereixen l’oportunitat d’una millor coneixença a principi de curs de l’alumnat fora de l’aula, els permet caminar a l’aire lliure i realitzar activitats de cohesió on establir lligams entre companys i companyes.

El passat dimarts 21 de setembre l’alumnat de primer d’ESO va realitzar el camí des del Monestir de Sant Pere de Rodes al Mas Ventós. El mateix dimarts l’alumnat de quart d’ESO va realitzar la ruta de l’exili des de la Vajol fins al Monument de Lluís Companys passant pel Coll del Lli antiga ruta que els exiliats agafaren durant la retirada de la Guerra Civil Espanyola.

El dimecres 22 de setembre l’alumnat de segon d’ESO va anar fins l’Estartit a fer el camí de ronda fins les Illes Medes i posteriorment realitzar activitats de cohesió a la platja. El dijous 23 de setembre l’alumnat de primer de batxillerat va visitar l’Estany de Banyoles on va donar la volta a l’Estany i va realitzar activitats de cohesió al Parc de la Draga.

La següent setmana (dimecres 29 de setembre) l’alumnat de tercer d’ESO va anar fins l’estany de Banyoles a fer una caminada vora l’Estany i realitzar tot tipus d’activitats dinamitzades al Parc de la Draga.

Finalment el dijous 30 de setembre l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà d’informàtica i administratiu va anar a Cadaqués on va realitzar el camí de ronda fins el Far de Cala Nans. El grup de cicles formatius de tardes va realitzar una caminada a fins al recinte Romànic de Santa Maria de Vilabertran.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball