Aquest any, volem celebrar el dia 21 de desembre, d’una manera molt especial, el Nadal en el nostre centre. Atès que la pandèmia no ha fet possible la tradicional Quina i ha reduït la cohesió social, hem volgut mantenir l’esperit nadalenc entre la comunitat educativa.

Per això, tot el professorat ha organitzat un seguit d’activitats sota el lema  “Un Nadal Solidari”  que culminarà amb una Quina solidària per la Marató

Per complir amb les normes sanitàries cada curs farà una Quina i els diferents grups estaran connectats per videoconferència per tal d’estar tots junts i separats alhora.

Constarà de 5 quines  i 5 línies. Les quines seran premiades per regals no materials excepte l’última que serà un gran lot gentilesa dels comerços de Figueres i l’AMPA. Les línies seran premiades amb tiquets per esmorzar en el bar del centre.

L’alumnat que vulgui col·laborar amb la Marató farà una aportació mínima de 50 cèntims per participar a la quina. Aquesta aportació la pot fer durant aquesta setmana i el mateix dia 21 de desembre.

Els delegats/des en el marc del Parlament Verd han realitzat aquest vídeo promocional de la quina:

https://youtu.be/dWUpbF2jG1I

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball