CONCURS CANSAT AMB L’EQUIP CENDRASSOS

 

PROJECTE KANDRASSOS

Som 5 alumnes de l’Institut Cendrassos de Figueres que participem en el concurs Cansat amb el nom d’equip Kandrassos (web del projecte). Som la Jana Planas, l’Adrià Torrent, la Dana Calugaru, en Pep Roura i en Nicolás Ortiz. El nostre mentor és en Frede Luque i formem part del Projecte Hipàtia tutoritzat per la Noemí Palma i la Isabel Burgas.

CanSat és una iniciativa de l’Agència Espacial Europea que desafia estudiants de tot Europa a construir i llançar un mini satèl·lit de la mida d’una llauna de refresc. La Competició CanSat es realitza a nivell europeu, on hi participen equips de tots els estats membres de l’ESA. Hi ha la competició regional, nacional i, finalment, europea.

Com a grup ens posem en contacte per demanar si podeu patrocinar per tal de poder-nos ajudar amb el finançament del material per al nostre satèl·lit. Per contrapartida, nosaltres ens comprometem a fer publicitat en l’uniforme de l’equip i mencionar-lo en tots els nostres actes de difusió a partir del nostre web i de les xarxes socials on anirem explicant quins són els nostres progressos. Les bases de la competició ens obliguen a autofinançar-nos, i valoren el nostre esforç i enginy per aconseguir-ho. És per aquest motiu que ens posem en contacte amb vostè.

El nostre satèl·lit té una missió primària que és agafar les dades de la temperatura de l’aire, la pressió atmosfèrica i transmetre-les per telemetria a l’estació de Terra com a mínim una vegada per segon, aquesta missió és obligatòria (bases de la competició). La nostra missió secundària serà examinar la concentració d’oxigen a l’aire, aquesta missió és elecció nostra.

Pel que fa a la quantia del patrocini, pot ser variable segons la voluntat i les possibilitats. Restem a la seva disposició per aclarir dubtes i desitgem que s’animi a ajudar-nos a tirar endavant aquest projecte tan engrescador per a nosaltres: ciència i educació.

Les aportacions es poden fer a partir de la plataforma VERKAMI en el següent enllaç:

https://www.verkami.com/projects/32443-kandrassos

–Equip Kandrassos

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball