Com cada any, el present 2020 l’Institut Cendrassos, amb la col·laboració de l’AMPA del Centre, convoca els PREMIS SANT JORDI de creació literària.

BASES GENERALS

  1. Pot prendre-hi part qualsevol persona matriculada al centre. Si no s’indica el contrari en la convocatòria, cal entendre que la participació és individual.
  2. Tots els escrits han de ser originals i inèdits. Les llengües acceptades són el català, el castellà o l’anglès, depenent del premi a què optin.
  3. Els treballs s’han de lliurar per duplicat: una CÒPIA EN PAPER per al professor de la matèria, i una CÒPIA DIGITAL amb nom, cognoms, curs i grup a l’adreça: santjordi@cendrassos.net.
  4. El termini de lliurament finalitza el 27 de març.
  5. Els jurats estaran compostos per membres dels Departaments de Català, de Castellà i d’Anglès. Els jurats podran proposar accèssits als premis o declarar-los deserts. La decisió serà inapel·lable.
  6. L’acte públic de lliurament dels premis serà el dia 23 d’abril, durant la celebració escolar de la festa de Sant Jordi.
  7. Prendre part en el concurs implica acceptar les bases presents i la cessió dels drets de publicació i difusió de l’obra a favor de l’Institut Cendrassos.
  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball