El passat  dissabte 8 de maig es van presentar els projectes que opten a la categoria de  premi  a la  millor idea de negoci, que té per objectiu premiar les idees de negoci  més creatives dels estudiants dels instituts de la comarca.

Aquests premis estan organitzats per AEEG (Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona), els Ajuntaments de Figueres i Roses, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

 Un any més, el nostre institut va presentar diferents projectes:

  • El projecte HerbsNature Concentration que desenvolupa un dispositiu que ajuda a concentrar-se mitjançant l’expulsió d’espores  de plantes medicinals,  a càrrec de les alumnes Andrea Pla i Paola López de 4t d’ESO,  tutorades per la  professora Marta Cufí.
  • El projecte Our Watch el qual proposa un rellotge amb diferents opcions, relacionades amb la detecció del COVID-19, com ara mesurar la distància de seguretat. El projecte és a càrrec de l’Houda El Mezouak, l’Elena Gallego, l’Ainoa Sánchez i la Nohaila Benasar de 4t d’ESO, tutorades per la professora Lídia Bartolí.
  • El projecte  Quickly  que desenvolupa  una aplicació de mòbil  per a  botigues de roba que permet conèixer a temps real l’aforament , per  evitar aglomeracions en temps de Coronavirus, així com altres serveis,  a càrrec de Xènia Pujulà, Joana Roura, Mar Martínez i Diana del Moral de 1r de batxillerat,  tutorades per la professora Marta Cufí.
  • El projecte Fakwa   que proposa un servei per a identificar productes falsos que es venen online,  a càrrec de Pau Domènech i Marc González ,  tutorats per la professora Marta Cufí  i que estan cursant  1r de batxillerat.
  • El projecte AE Ímpetus, una empresa especialitzada en l’assessorament als emprenedors de la província. Ofereixen un tractament integral de serveis, passant des de tasques de suport administratiu, assessorament de viabilitat o recerca de finançament. Els alumnes del projecte són en David Jiménez Fortea, Andrea Martínez Pérez i la   Mar Martí Luca del CFGS d’administració i finances i el professor és en Marc Grijalvo.

El proper divendres 21 de maig  es donarà a conèixer el nom de l’equip guanyador, en un acte en el que també es farà l’entrega dels  següents premis:

-Premi Jove Empresari/a. Per a iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys.

– Premi Emprenedor/a. Per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa.

– Premi a la línia de negoci innovadora. Per a empresaris/es que hagin obert la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.

– Premi a la Innovació Turística. Per empresaris/es que hagin estat capaços de innovar en producte, servei o processos en el sector turisme.

Des d’aquí volem felicitar a tots els equips que van presentar els seus projectes per la bona feina feta!!

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball