PROJECTES

PARTICIPACIÓ ACTIVA - PMOE

PMOE

La RESOLUCIÓ EDU/2694/2021, de 30 d’agost, regula el Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE) per al curs 2021-2022, en el marc de les mesures adoptades pel Departament d’Educació per pal·liar els efectes desfavorables per la COVID-19.

Amb la pandèmia s’ha incrementat el nombre d’alumnes vulnerables i els que ja ho eren encara ho són més, situació que continua, i per això es fa imprescindible mantenir per al curs 2021-2022 els recursos addicionals que han estat imprescindibles per superar la crisi i que ens permeten acompanyar i orientar més i millor aquests alumnes des del punt de vista emocional, acadèmic i educatiu.

Amb la dotació econòmica que ha rebut el nostre centre del PMOE podem fer front a mesures que contribueixen a millorar l’equitat en l’accés a oportunitats educatives a aquest alumnat i a oferir un suport més intensiu a les famílies en l’acompanyament al procés educatiu dels seus fills i filles. Es reforça, també, la dimensió comunitària de l’acció educativa i l’atenció de l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu.

 

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball