PROJECTES

PARTICIPACIÓ EXTERNA

CONCURSOS

Copa Cangur
ESO
Gran Dictat
ESO
Cartells dia mundial sense tabac
ESO
Concurs Coca-Cola
ESO
Narrativa periodística
ESO
Robolot
ESO
Trencadís
ESO
Oratòria juvenil
ESO
+Mates
ESO
Dissabte Transfronterer
ESO
Samarreta del centre

Tot el centre

Literari Sant Jordi

Tot el centre

Fem mates

Batxillerat

Fònix

Batxillerat

Enigmes científics

Tot el centre

Programa-me

Cicles Formatius

FÒRUM DEL TREBALL DE RECERCA

Batxillerat

L’alumnat ha de triar un tema per fer un treball de recerca i estarà tutoritzat per un professor o professora. Aquest treball, que és obligatori, contribueix a desenvolupar la capacitat de recerca adient a aquest nivell d’estudis, capacitat que és imprescindible per afrontar amb èxit opcions acadèmiques posteriors.

El treball es comença a elaborar a 1r de batxillerat amb el seguiment del tutor de recerca, que assessorarà els seus alumnes i marcarà les pautes sobre el ritme d’activitat. El tutor també orientarà, assessorarà i guiarà en la planificació, elaboració, presentació i exposició del treball.

Aquest treball de recerca s’entrega i es realitza la presentació oral al llarg del primer trimestre del 2n curs de batxillerat.
Els alumnes disposen d’un Quadern de seguiment del Treball de Recerca on s’especifiquen les indicacions, calendari de seguiment i les pautes de presentació i d’avaluació d’aquest treball.
La nota obtinguda del treball de recerca té un valor del 10% de la nota global del Batxillerat.

OLIMPÍADES

El passat divendres, 28 de febrer, es va celebrar a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona la fase territorial de les comarques gironines de les 11nes Olimpíades de Geologia, adreçades a estudiants de Batxillerat i organitzades per l’AEPECT, la SGE i el Centre GEOCAMB.

A l’edició d’enguany hi van participar 117 estudiants procedents de 18 centres educatius de la demarcació, entre els quals nosaltres, l’Institut Cendrassos de Figueres hi hem participat amb dues alumnes de 1r de Batxillerat i una de 2n de batxillerat.

Les estudiants van realitzar una prova teòrica amb preguntes específiques de Ciències de la Terra i una prova pràctica que requeria interpretar un tall geològic i identificar minerals, roques i fòssils. Tot i que no ens vam classificar per la fase espanyola, vam gaudir d’un matí diferent envoltades del món de la geologia.

Cada alumna va rebre una bossa de la Universitat de Girona amb alguns detalls dintre i el centre hem estat obsequiats amb una col·lecció de minerals.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball