Malgrat que la situació d’emergència sociosanitària no ens ha permès mantenir les nostres portes obertes aquest curs, des de la biblioteca del Cendrassos seguim treballant per posar a la vostra disposició noves lectures.

Podeu demanar-les en préstec mitjançant el correu biblioteca@cendrassos.net. Aquí us deixem alguns exemples; trobareu tots els títols al nostre catàleg. Esperem que us hi engresqueu!!

LES FILLES DEL FRED, Camilla Lackberg

Fjällbacka és un poblet de pescadors aparentment tranquil de la costa oest de Suècia. Tot sembla indicar que l’aparició d’una nena ofegada a les aigues del mar és fruit d’un tràgic accident, fins que l’autòpsia revela restes d’aigua dolça i sabó a la seva boca. Algú, doncs, li ha causat la mort a terra ferma, per després llençar-la despiadadament al mar. Però, per què? Qui pot haver fet un acte semblant? Patrick Hedström i la seva companya Erica – que acaba de ser mare – es tornen a trobar involucrats en una investigació tèrbola i complicada. (Ara llibres)

ORGULLO Y PREJUICIO, Jane Austen

Inglaterra, finales del siglo XVIII. Las hermanas Bennet son cinco muchachas casaderas cuya existencia se revoluciona con la llegada del atractivo y rico Charles Bengley y de su amigo Darcy. Será este último personaje quien se lleve los desplantes de Elisabeth Bennet, una joven sencilla pero de fuerte temperamento, por su exacerbado orgullo. Pero, poco a poco, se irán conociendo y la actitud de ambos se relajará hasta que se empiecen a sentir irremediablemente atraídos el uno por el otro. A ellos y sus encuentros les acompañan toda una galería de personajes y toda una serie de malentendidos y situaciones cómicas y dramáticas. Una adaptación de la novela de Jane Austen que mantiene lo acertado de los retratos de los personajes, así como la crítica a la rigidez social de la época en que fue escrita. (Anaya infantil y juvenil)

Podeu consultar la resta del catàleg a:

http://bibliotecacendrassos.blogspot.com/

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball