El passat divendres 21 d’octubre es va celebrar la 13a edició de la MATFESTA al nostre institut.

La MATFESTA és un esdeveniment que mobilitza més de 600 alumnes al voltant de les matemàtiques. L’alumnat de 4t d’ESO i 1r BTX, organitzat en grups de 4 a 6 components, prepara uns estands amb activitats matemàtiques diverses i de caire més aviat lúdic: jocs d’estratègia, enigmes, concursos de preguntes i respostes, etc, amb l’objectiu que els companys de 1r, 2n i 3r d’ESO hi puguin participar.

A banda de preparar tant les activitats o jocs, com el material necessari per a poder-hi jugar, l’alumnat de 4rt d’ESO i 1r de BTX també s’encarrega d’arranjar i decorar el seu estand, de la manera més atractiva possible, per tal que els altres companys vulguin participar i passar una estona d’allò més entretinguda.

Enguany també van venir com a convidats els alumnes de 6è de l’Escola Pallach, el Dalí i el Cor de Maria de Figueres.

Els guanyadors d’aquesta edició van ser:

Categoria de 4t d’ESO: Juan Fernández De Gracia, Marta Quera Roig, Emma Garrote Molina i Txell Abós Riu amb la seva original proposta d’un Joc de l ‘Oca matemàtic.
Categoria de 1r BTX: Ona Jofre, Abril Cusí, Amelie Batlle i Judit Nuñez amb el seu joc inspirat amb el cornhole provinent d’Estats Units, a on s’havien d’encertar els tirs d’uns sacs de sorra en un forat per poder realitzar unes operacions matemàtiques.

Des d’aquí volem felicitar a tot l’alumnat de 4t d’ESO i 1r de BTX que van fer possible acostar les matemàtiques a tots els alumnes de manera lúdica!

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball