PROJECTES

MEDIAMBIENT - L'HORT ECOLÒGIC

PROJECTE HORT CENDRASSOS

És un projecte educatiu interdisciplinar, cooperatiu i internivells protagonitzat pels alumnes que formen part del SIEI (Suport Intensiu d’Escolarització Inclusiva) del nostre institut.

L’objectiu del projecte és afavorir i contribuir a l’educació mediambiental i al desenvolupament individual i social de l’alumnat, ja que l’hort escolar afegeix una dimensió pràctica als aprenentatges. També vol incentivar i potenciar determinades actituds i valors.

L’hort escolar és una gran oportunitat educativa per treballar hàbits, valors, cooperació, participació i autonomia d’una forma transversal. És una font d’aprenentatge molt important, ja que l’alumnat no només aprèn coneixements sobre les plantes, sinó també valors i compromís personal.

L’avaluació final dels aprenentatges dels alumnes del projecte es realitza en el marc del que anomenem “Visites a l’hort Cendrassos”, activitat d’oferta educativa per a les escoles d’infantil i primària de Figueres: Pla educatiu de l’entorn de Figueres – Projecte Hort

Pots saber més sobre el projecte al site: Web Hort Cendrassos

També es pot fer un seguiment de les nostres activitats i progressos al nostre perfil d’Instagram: Instagram Hort Cendrassos

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball