Informació

L'institut emprèn accions per lluitar contra la violència masclista!

Aquest dimecres 27 de novembre l'alumne Adrià Mateo Martín de CGFM Gestió Administrativa i l'alumna Ona Cervera Cortada de 1r Batxillerat van llegir el Manifest del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. A proposta del nostre alumnat s’ha penjat a l’entrada del centre una pancarta per conscienciar a la població sobre la problemàtica de la violència masclista. A part d'aquestes accions impulsades per l'alumnat, el centre ja està realitzant i participant en campanyes preventives de la violència de gènere.

Campanya #Malamente

El 21 de novembre, tots els nostres grups de 3r ESO han rebut una xerrada informativa per part de la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Girona, prèvia a la campanya del Gran Recapte 2019.

Aquest any, a l'Institut Cendrassos també hi participarem!!

El Servei Comunitari de 3r ESO es comença a preparar per un nou repte solidari: organitzar una campanya de recollida d'aliments bàsics en el nostre centre. Aquesta activitat comptarà amb l'ajuda d'un bon nombre d'alumnes de 3r ESO, els quals realitzaran tasques de voluntariat ben diverses. Molt aviat us n'explicarem tots els detalls. Esperem la vostra col·laboració!!

El divendres 21 de novembre a les 6 de la tarda, ha tingut lloc, a l’Ajuntament de Figueres, el 6è Consell d’Infants de la ciutat de Figueres. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa Agnès Lladó i els 48 consellers juntament amb els pares, familiars i professors/es que els han volgut acompanyar en un esdeveniment molt emotiu. A tots ells, molta sort i força per seguir treballant per la ciutat!

Amb el suport del SOC (Servei d'ocupació de Catalunya), organitzem els cursos "Gestió Comptable i Auditoria" i "Confecció i Publicació de Pàgines WEB" que permetran obtenir als assistents el Certificat de Professionalitat.

Aquests dos cursos s'iniciaran que s'inicien aquest desembre, inclouen més de 500 hores de formació presencial i 80 hores de pràctiques. Us podeu inscriure omplint el FORMULARI INSCRIPCIÓ. Si necessiteu més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Cliqueu al damunt de la imatge per visualitzar el díptic informatiu.

El certificat de professionalitat acredita les competències professionals i garanteix que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball; són vàlids a tot el territori espanyol i, a més, la normativa europea permet el reconeixement de les qualificacions professionals acreditades a la Unió Europea.

Hem començat les activitats del Servei Comunitari de 3r ESO col·laborant amb els preparatius per la Cursa de la Dona 2019, que té lloc el proper diumenge 10 de novembre.

El dissabte 2 de novembre els nostres alumnes van ajudar al Grup Iris en diverses tasques: rebuda i atenció a participants i interessats, organització d'inscripcions, classificació i repartiment de tiquets i samarretes, etc. Tota una experiència feta amb il·lusió, eficiència, responsabilitat i moltes ganes.

Moltes gràcies, Grup Iris, per tot el que vàrem poder viure i aprendre. Segur que la Cursa de la Dona 2019 serà tot un èxit!!

El grup IRIS és associació d'empordaneses afectades de càncer de mama que hem constituït un grup de recolzament i suport per persones afectades de càncer de mama.

Altres