Informació

Els exàmens de la convocatòria extraordinària de 1r de Batxillerat tindran lloc el dilluns 2 de setembre i el dimarts 3 de setembre en l'horari següent:

El lliurament de notes de 1r de Batxillerat i de Cicles Formatius (FCT) serà el divendres 6 de setembre de les 9 a les 11 a Consergeria i el període de reclamacions s’encenta el mateix dia fins el dilluns 9 de setembre a 2/4 d'11 del matí.

Enguany els alumnes de segon de batxillerat de l’institut han destacat pels bons resultats acadèmics i pel reconeixement extern dels seus treballs de recerca. Fets que posen en valor l’esforç de l’alumnat del centre.

Respecte als bons resultats acadèmics, en Marc Palanqués i en Martí Pérez han merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.


L’acte de lliurament de les Distincions de la Prova d’Accés a la Universitat va tenir lloc el divendres dia 19 de juliol a L’Auditori, de Barcelona.

En Martí Cortada ha obtingut una de les cinc beques de la Joventut excel·lent que atorga l’Ajuntament de Figueres per anar a Londres durant quinze dies. A més a més, aquest alumne juntament amb en Biel Riera han tingut unes notes d’accés a la universitat superiors als 13 punts.

cendrassos

La matriculació dels estudis post-obligatoris de Cicles Formatius de Grau Superior es realitza en l'horari de 9:00 a 14:00, i en les dates següents:

 • El departament d’Ensenyament disposa que pels estudis de grau superior s’aboni la quantitat de 360 €. A partir del dimarts 16 de juliol podeu recollir el full de pagament a la secretaria del centre.
 • CFGS Administració i Finances: dijous 18 de juliol
 • CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Web: divendres 19 de juliol
 • Incidències: dilluns 22 i dimarts 23 de juliol
 • Alumnes en llista d'espera: dimecres 24 de juliol

Podeu reservar l'hora trucant al 972500111 i evitareu fer cua.

Documentació necessària

L'alumnat haurà de portar al centre la següent documentació el dia assignat per fer efectiva matriculació:

Us informem que el proper dijous 18 de juliol tindrà lloc la reunió d'inici de curs de 1r d'ESO, a les 19:30 a la sala polivalent del centre.

En aquesta reunió us explicarem el funcionament del centre i d'aquesta nova etapa educativa, us indicarem si heu de comprar llibres de grup ordinari o bé de grup diversitat i us donarem la convocatòria de reunió tutor-família pel setembre, prèvia a l'inici del curs.

La reunió va dirigida als pares/mares i/o tutors legals per tant us demanaríem que no vingueu acompanyats dels vostres fills/es.

cendrassos

La matriculació dels estudis post-obligatoris de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà es realitza en l'horari de 9:00 a 14:00, i en les dates següents:

 • 1r i 2n de Batxillerat: dimarts 9 de juliol
 • 1r de CFGM Gestió Administrativa: dimecres 10 de juliol
 • 2n de CFGM Gestió Administrativa: dijous 11 de juliol
 • 1r CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes: divendres 12 de juliol
 • 2n CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes: dilluns 15 de juliol
 • Incidències: dilluns 15 de juliol

Podeu reservar l'hora trucant al 972500111 i evitareu fer cua.

Documentació necessària

L'alumnat haurà de portar al centre la següent documentació el dia assignat per fer efectiva matriculació:

Altres