Informació

Aquest passat dissabte 27 de maig es va celebrar el 9è Fòrum de Treballs de Recerca de l'Alt Empordà. Van inaugurar l'acte Rafa González, director de l'Oiivar Gran, centre que enguany era seu del Fòrum, l'inspector d'ensenyament Xavier Barranco i l'alcaldessa de Figueres Marta Felip. Judit Serrat, exalumna del centre organitzador va realitzar la conferència inaugural titulada "I ara què?" explicant la seva trajectòria acadèmica, laboral i personal des del seu pas per l'institut fins avui en dia, que resideix a Amsterdam on treballa en relació amb els seus estudis en Ciències Biomèdiques.

Les presentacions dels treballs de recerca dels alumnes participants van ser el punt destacat del dia. Els alumnes representants del nostre institut van ser Eva Arnall Moret amb el treball "La transhumància de l'Alt Empordà al Ripollès per les carrerades mil·lenàries", tutoritzat per Anna M. Comas i Jordi Galí i amb el treball "Diseño, construcción y programación de un robot de soporte al rescate", de Dani Mena Bautista, tutoritzat per Joan Pellicer.

En finalitzar les presentacions es fa fer el lliurament d'una estatueta commemorativa del Fòrum a cada participant i tot seguit es va cloure l'acte amb una foto de grup de l'alumnat representant de cada centre.

Altres