Informació

En Marc Palanqués, que va finalitzar els estudis de Batxillerat el passat mes de juny, ha estat guardonat amb un dels Premis Extraordinaris de Batxillerat. L'acte de lliurament d’aquests premis va estar presidit pel Conseller Bargalló i va tenir lloc aquest passat dimecres, 30 d'octubre, al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Amb aquests premis el Departament d'Ensenyament reconeix oficialment cada curs l'excel·lència dels estudiants que superen segon de batxillerat amb les millors notes de Catalunya. S’ atorga un premi per cada 1.000 alumnes matriculats en el segon curs de batxillerat. El requisit que es demana és aconseguir una puntuació mínima de 34 punts sobre els 40 possibles de la prova que han de realitzar passades les PAU.

Pel nostre centre és un privilegi que un del nostres alumnes hagi obtingut aquest Premi ja que és un reconeixement de la qualitat dels ensenyaments que s'imparteix en el nostre batxillerat i una mostra més de la constància i el compromís pel treball compartit entre l'estudiant, el professorat i la família.

En Marc ha estat un dels 2 estudiants gironins que han obtingut aquest guardó. Moltes Felicitats Marc!!! Ho tens ben merescut!

Altres