Informació

Enguany els alumnes de segon de batxillerat de l’institut han destacat pels bons resultats acadèmics i pel reconeixement extern dels seus treballs de recerca. Fets que posen en valor l’esforç de l’alumnat del centre.

Respecte als bons resultats acadèmics, en Marc Palanqués i en Martí Pérez han merescut la Distinció de la Prova d’Accés a la Universitat, que s’atorga a tots els estudiants de batxillerat de Catalunya que han obtingut, en la fase general, una nota superior o igual a nou punts.


L’acte de lliurament de les Distincions de la Prova d’Accés a la Universitat va tenir lloc el divendres dia 19 de juliol a L’Auditori, de Barcelona.

En Martí Cortada ha obtingut una de les cinc beques de la Joventut excel·lent que atorga l’Ajuntament de Figueres per anar a Londres durant quinze dies. A més a més, aquest alumne juntament amb en Biel Riera han tingut unes notes d’accés a la universitat superiors als 13 punts.

Els alumnes del Cendrassos reconeguts als Premis Joventut Excel·lent. A la dreta, La Xana al lliurament de premis Universitat de Vic (font: UVIC)

Pel que fa als premis dels treballs de recerca la Clàudia Mascarella ha estat doblement premiada pel seu treball “El riure a l’Odissea”. Per una banda, ha obtingut el 3r Premi Hèracles 2019 en la seva quinzena edició. I, d’altra banda, ha aconseguit una menció honorífica en la categoria Humanitats i Ciències Socials en el 16è Premi Argó 2019 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. La Xana Álvarez amb el seu treball “Som crítics amb el que llegim?” ha estat premiada per la 21è edició dels premis de la Universitat de Vic.

Uns resultats d’excel·lència com aquests, només poden ser conseqüència d’una tasca formativa d’equip desenvolupada amb rigor, constància i eficàcia. Des del centre volemfelicitar a tot l’equip docent de batxillerat i als alumnes per tota la feina i esforç fet.

Altres