Informació

El divendres 18 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la sala polivalent tindrà lloc la xerrada "Transformar la mirada davant la realitat LGTBI a l’aula", sobre tolerància a les aules. La xerrada va dirigida a alumnat, famílies, professorat i públic en general.

Aquest curs utilitzem un nou sistema de pagament d'activitats a través dels caixers automàtics del Banc de Sabadell. El pagament es pot fer amb qualsevol targeta de crèdit: des de la pantalla tàctil del caixer podreu escollir l''activitat que heu de pagar una vegada introduït el codi del nostre centre 5805.

En aquest document teniu instruccions detallades de les passes que heu de seguir per efectuar un pagament: Instruccions pagaments Banc Sabadell.

També trobareu les instruccions a l'apartat de Secretaria i a Documentació del nostre web. Des del web de Banc de Sabadell podeu cercar el caixer i l'oficina més propera.

Clicant als següents enllaços podreu accedir a la informació sobre el material necessari i llibres segons els estudis que es cursin:

Altres