Informació

El dimecres 12 de setembre els alumnes d'ESO comencen el curs escolar a les 8:15 del matí, i segueixen l'horari habitual (fins les 14:45).

L'alumnat de 1r ESO ha d'entrar per l’entrada principal (C/ Arquitecte Pelai Martínez) on trobaran penjades les llistes dels diferents grups i les aules assignades. Els alumnes seran rebuts a la Sala Polivalent abans d'acompanyar-los a la seva aula.

Els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO entraran per la porta del C/Calçada Tapis (parada de busos) on l'alumnat de 2n trobarà les llistes dels grups i les aules assignades. Els de 3r s’hauran adreçar al gimnàs per consultar-les i els de 4t al passadís del pis superior.

El divendres 14 de setembre els alumnes de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) comencen el curs escolar en els següents horaris:

    • BTX: de 08:15 a 14:45.
    • 1r CFGM: de 08:15 a 14:45.
    • 2n CFGM: A partir de les 14:45 a 19:55.
    • 1r i 2n CFGS: A partir de les 14:45 a 19:55.

L'alumnat de BTX , CFGM i CFGS ha d'entrar per l’entrada principal (C/ Arquitecte Pelai Martínez) on trobaran penjades les llistes dels diferents grups i les aules assignades. Els estudiants de 1r BTX, 1r CFGM i 1r CFGS seran rebuts a la Sala Polivalent abans d'acompanyar-los a la seva aula.

Per aquest dia, només cal portar: agenda, estoig i les llibretes. Els alumnes de 1r d'ESO han de dur també, la guia de l'alumnat d'ESO.

Desitgem a tot l’alumnat un bon inici de curs!!!

Altres