IMPULS FP

INNOVACIÓ PEDAGÒGICA

A l’Institut Cendrassos participem a les xarxes Activa FP, Orienta FP i Emprèn FP.

ACTIVA FP

A l’institut Cendrassos en la nostra ferma voluntat de millora contínua al servei de l’educació dels nostres alumnes, hem decidit format part del programa d’innovació ActivaFp. Aquest programa és un pas més per tal que els nostres alumnes siguin ells mateixos el centre actiu del seu propi aprenentatge que els capaciti pel futur. Les metodologies actives d’aprenentatge, dintre del marc de l’aprenentatge significatiu, estimulen i motiven als alumnes en aprendre tot fomentant les seves habilitats i competències, afavorint un pensament crític, el raonament, la creativitat, l’autonomia, la participació i el treball en equip.

EMPRÈN FP

“QUAN EMPRENS, O GUANYES O APRENS, PERÒ MAI PERDS” 

Anònim, Silicon Valley

EmprènFP és un programa d’innovació pedagògica que té per finalitat la potenciació de la cultura emprenedora, entenent-la com a competència bàsica que l’alumnat ha de desenvolupar al llarg de tota la seva educació per tal d’arribar al desenvolupament de capacitats emprenedores i a la possibilitat real de la creació efectiva de l’empresa. Es tracta, per tant, de despertar l’esperit emprenedor de l’alumnat entenent que aquest es relaciona amb l’habilitat de transformar les idees en actes, i així com també les habilitats de planificar i gestionar projectes per tal d’aconseguir determinats objectius.

“L’EMPRENEDOR ÉS ALGÚ DISPOSAT A CANVIAR EL MÓN”

Philip Libin, CEO d’Evernote

En tal sentit, iniciativa, creativitat, innovació, assumpció de risc i capacitat de superació són, especialment, les competències que es relacionen amb aquest esperit emprenedor i que es treballaran a partir de les diferents accions formatives dirigides a l’alumnat les quals s’articularan a través del programa EmprènFP.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball