La setmana passada, del 26 al 28 de febrer, l’alumnat de primer d’ESO del nostre institut va participar en una estada d’immersió lingüística en llengua anglesa, emmarcada dins del Treball de Síntesi del curs i subvencionada pel Fons Social Europeu.

Les activitats es van dur a terme al poble ripollès de Planoles, dins d’un espai natural protegit, amb un seguiment massiu del 85% de l’alumnat. Tot un èxit!

Amb l’objectiu de naturalitzar l’ús de la llengua anglesa en les comunicacions diàries, i per tant de millorar la competència lingüística de l’alumnat, totes les activitats es van realitzar, durant tots tres dies, íntegrament en anglès. Van ser activitats dinàmiques i lúdiques, de coneixement personal, de cohesió de grup i de descobriment de l’entorn, que estaven vinculades a diferents àmbits. Així, per exemple, es va fer un experiment de l’evolució de les llavors, es va fer una ruta nocturna gamificada i una excursió d’orientació pel poble. L‘estada va acabar amb una fira d’exposició dels projectes realitzats durant les intenses jornades.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball