El dia 22 de desembre alguns dels nostres alumnes de l’ESO van preparar un petit espectacle de música, ball i performance teatral i lectura de poemes, sota la direcció dels següents professors: Jordi Mascarella, Jesús López, (amb la col·laboració de Sònia Marin), Pau Castanyer, Mireia Cots, i M.Carme Carreras.

L’alumnat de 1r va interpretar temes de cançons nadalenques catalanes amb la flauta i diferents instruments de percussió; pel què fa a la performance teatral i lectura de poemes, va estar interpretada per l’alumnat d’arts escèniques de 4t ESO, i 3r ESO de l’optativa de música i espectacle, i finalment 4 alumnes de 3r van coreografiar 3 números de ball que van estar interpretats per l’alumnat de 1r ESO, a més d’un ball de fi de festa coreografiat per una alumna de 4t ESO. L’espectacle va estar presentat per 5 alumnes de 4t.

El Tastet Nadalenc es va oferir al gimnàs del nostre centre, estrenant en aquesta ocasió un magnífic escenari adquirit pel nostre institut i uns fantàstics decorats elaborats per l’alumnat de 4t de l’optativa de Visual i Plàstica sota la supervisió de la professora Txus Batlle.

L’espectacle no hauria estat possible sense la col·laboració d’en Xavi Teixidor al so i l’equip de professors de TV Cendrassos, Montse Griera i Frede Luque; els quals van fer possible que tots els alumnes de l’ESO del nostre institut, poguessin disfrutar de l’espectacle en «Streaming en viu», donades les circumstàncies de restricció d’aforament pel Covid-19.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball