“Hi ha tradicions que no s’han de deixar perdre i Sant Jordi n’és una. Per això, hem organitzat una diada adaptada a la circumstàncies actuals. Enguany com a novetat el concurs literari s’ha ampliat a la llengua anglesa. 
Els guanyadors del 1r cicle de l’ESO han estat:En la categoria de llengua castellana la Jana Planas de 2n ESO A ha estat premiada pel seu text “La Tímida Cristina”. En la categoria de llengua catalana les premiades han estat la Carta Torrent de 1r ESO pel seu punt de llibre i la Marta Quera de 2n ESO E pel poema Llum a la foscor. En la categoria de llengua anglesa les premiades han estat la Noura Rakib de 1r ESO B amb el Bookmark “Dragon kisses”  i la Maria Àngeles Rodríguez de 2n ESO E amb Haiku “My secret place”.


Els guanyadors del 2n cicle de l’ESO i estudis postobligatoris són:En la categoria de llengua castellana la Maite Muñoz de4t ESO A pel text “Por cada estrella que haya en el cielo”, en Marcos Urey de 1r de Batxillerat A i la Valèria Fernández de 1r de Batxillerat ha obtingut el premi absolut per al millor text de tota l’ESO i estudis postobligatoris.En la categoria de llengua catalana han guanyat la Dana Sawan de 3r ESO A, la Carla Alegrí de 4t ESO C amb el poema titulat “El meu mar”, en Marc Polonia de 1r de Batxillerat A amb el poema “Amor estrellat”.En la categoria de llengua anglesa ha guanyat la Selena Pijoan de 3r ESO B
Aquest any l’institut ha organitzat un concurs a partir d’un cartell de la UNESCO. L’alumnat havia d’identificar tantes llengües com poguessin en el dibuix del colom que apareixia en el cartell del “Dia Internacional de la Llengua Materna ” i la guanyadora va ser la Dana Calugaru Sawan de 3r ESO A.
Per acabar l’acte de Sant Jordi es va donar un reconeixement a l’Ona Jofre, Abril Cusí, Maria Padilla, l’Alba Paret i la Carla Roura pel seu vídeo “A lunch mistake” que ha estat seleccionat per participar al concurs Oral Contest dins l’English Time de l’Alt Empordà.

Enhorabona a tots els participants/ a totes les participants!!”

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball