Informació

El dijous 16 de novembre l’alumne Isaac Llimona de 2n Batxillerat del nostre institut, i l’alumne Gerard Burjalès de l’institut El Morell, van presentar el seus projectes al col·loqui “Student voices: coding, computer and others things… in Learnig Labs” dins el congrés EMINENT 2017 que organitza European Schoolnet. La presentació dels dos alumnes es va fer per videoconferència des del nostre taller de Tecnologia i es va emetre per streaming.

Isaac Llimona va presentar el seu treball de recerca “Construcció d’un Ornitòpter”, mentre que en Gerard va presentar el projecte “Robotic Stadium”, elaborat conjuntament entre l’Institut El Morell, l’Institut Coster de la Torre i l’Institut Cendrassos. Aquest projecte col·laboratiu va ser coordinat i tutoritzat pels professors Enric Bolaño, Josep Bofarull i Joan Pellicer.

La videoconferència es va realitzar en anglès entre Brussel·les, seu del congrés, on hi van assistir més de 400 alts càrrecs relacionats amb el món de l’Educació, i els 5 centres educatius participants al col·loqui: EIS Studio and FLL at PH Vienna (Austria), Gustav Adolfi Gümnaasium Lab (Estonia), Nordahl Grieg school (Noruega), IES de Meaño (Espanya) i Institut Cendrassos.

EMINENT és una trobada anual d'experts de European Schoolnet en xarxes educatives, que agrupa a 31 ministeris europeus d’educació i té la seu a Brussel·les, Bèlgica. És una organització sense ànim de lucre que té per objectiu portar la innovació a l’ensenyament i l’aprenentatge als Ministeris d’Educació, escoles, professors, investigadors i socis de la indústria. La conferència d'aquest any és especialment important ja que es celebra el 20è aniversari d‘ European Schoolnet.

Altres