Informació

Per segon any consecutiu, professors del Departament de Ciències Socials del nostre institut han participat en el Simposi Internacional de Drets Humans que s’organitza a la regió de Mauthausen, Gusen i Sankt Georgen (Àustria).

L’esdeveniment, que aquest any girava entorn dels drets de la infància, va tenir lloc del 8 a l’11 de novembre, i va comptar amb representants de fins a catorze països diferents; gent de diversos àmbits, des d’eurodiputats fins a investigadors i professionals del món educatiu, que van poder compartir experiències i debatre el passat, el present i el futur dels drets dels més joves.

A més dels tallers, de les conferències d’experts i de les visites als camps de concentració de Gusen i de Mauthausen, el simposi també permetre donar a conèixer les diferents entitats col•laboradores a través d’un infomarket, on els representants del nostre institut van poder explicar les activitats que organitza regularment el Grup de Treball Exili, Deportació, Holocaust Alt Empordà.

La trobada a Àustria va servir per cloure el projecte d’Erasmus+ Learning from History... Planning the future together, que entre d’altres coses ha permès la mobilitat tant del professorat com de l’alumnat del nostre institut.

Altres