Informació

L'alumna Èlia Yeste de 2n ESO A participarà com a solista a la cantata UAP!. L'Èlia ha estat seleccionada en el càsting on ha hagut d'interpretar una de les cançons del musical, a partir d'ara haurà d'assistir setmanalment als assajos que es realitzen a Girona amb el Cor de Cambra.

La UAP! (PAU al revés) és una cantata de caire solidari, interpretada pels alumnes de més de 40 centres de secundària de les Comarques Gironines, en què a través del cant es persegueix un objectiu ben ambiciós i lloable: la cançó com a instrument per fomentar la pau. Els beneficis són destinats a Intermon Oxfam i a Càritas. Des de setembre es treballa coordinadament entre els professors dels diferents centres. per poder fer realitat aquest espectacle.

Enguany el nostre centre s'ha adherit a la proposta: l'Èlia Yeste i la Maite Muñoz de 2n ESO A es van presentar al càsting, 25 alumnes sortiran a l'escenari per col·laborar activament en aquest projecte i 50 més assistiran com a públic a l’espectacle que es celebrarà el mes de febrer al Teatre el Jardí. Des l'àrea de Música i als Tallers Artístics dels dimarts a la tarda prepararem els nostres alumnes participants en l'onzena Cantata UAP!

Altres