Informació

El passat 21 d’abril el nostre centre es va omplir de Matemàtiques amb la celebració de la ja tradicional MATFSTA (Matefesta).

Els alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat van preparar uns estands amb activitats matemàtiques, on els seus companys de 1r, 2n i 3r d'ESO podien participar.

El pati del centre va quedar ple d'activitats matemàtiques diferents i lúdiques: jocs d'estratègia, enigmes, concursos de preguntes i respostes, etc. En podeu veure les fotos a l'àbum Fotografies MATFSTA 2017

Un cop més felicitar l’originalitat i la implicació dels alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat que sense ells la festa no es podria realitzar.

De tots els estands es van premiar el millor i més original de cada nivell:

    • 4t ESO: Aina Alvarez, Maria Güibas, Clàudia Mascarella, Marina del Moral i Txell Soler. En aquest estand anomenat Escape Room s’havia d’intentar sortir d’una classe superant diferents proves i enigmes.
    • 1r Batxillerat: Hamza Essadek, Ada Gorgot-Palau, Adrià Malet, Arnau Soler i Guillem Teixidor. Aquest grup van preparar dos jocs d’estratègia: el quatre en ratlla en 3D i el nou en ratlla.

Altres