Informació

Coincidint amb l'inici del crèdit de síntesi, els alumnes de 2n d'SMX han celebrat la SMX Hacking Day. Els alumnes han hagut de posar a prova els seus coneixements informàtics per superar una sèrie de reptes en condicions adverses. El més ràpid en aconseguir-ho ha estat el grup format per Soulaimane Mastour, Oleksandr Garkala i Carlos Andrés Grisales Sánchez.

En menys de tres hores aquest grup d'alumnes han estat capaços d'assolir l'objectiu final, apagar des del seu ordinador quatre bombetes connectades a una raspberry pi.

Per assolir el repte els alumnes havien d'instal·lar tot el programari i maquinari necessari per connectar-se a una xarxa privada on hi havia una raspberry pi i, aprofitant una sèrie de pistes que havien de capturar i de superar alguns jocs de lògica, executar l'script que aturava les bombetes.

En finalitzar la SMX Hacking Day els alumnes estaven contents amb aquest dia de classe diferent, pel bon ambient i per la dinàmica de l'activitat.

L'AMPA del Cendrassos a subvencionat els premis de l'activitat, tots els alumnes han tingut un obsequi i els guanyadors s'han endut cadascú un xec-regal de 33.40€ per gastar en material esportiu.

Els professors felicitem als alumnes per la seva excel·lent actitud durant la jornada, el bon companyerisme que han demostrat i també per totes les habilitats adquirides durant la seva estada al cicle.

Altres