Informació

Aquest any els nostres alumnes de primer de grau superior en desenvolupament d’aplicacions web, en el mòdul de sistemes de gestió d’informació empresarial, han realitzat les pràctiques sobre un entorn punter i real d’un ERP gràcies a la col·laboració amb l’empresa Sistemes Informàtics ICON, SL de Figueres. Aquesta consultora tecnològica té molta experiència en aquest àmbit i que actualment distribueix diferents ERP, un d’ells dissenyat i implementat per la pròpia empresa.


Rafael Aguilera Gerent de l'empresa ICON, amb el professor de DAW Albert Ibiza.

Per les pràctiques s’ha escollit un ERP anomenat ekon, utilitzat per més de 4.000 empreses a tot l’Estat. Els alumnes han fet servir la versió Cloud de ekon. Es tracta d’una solució informàtica per empreses que es dissenya i fabrica íntegrament a casa nostra, a les instal·lacions que té l’empresa a Barberà del Vallès.

L’institut Cendrassos Amb aquesta col·laboració, reforcem encara més la relació institut-empresa per tal que els nostres alumnes, durant la seva formació, s’apropin cada dia més a una realitat empresarial i de mercat realitzant pràctiques el més properes al context que viuran un cop acabin el seu cicle. Un cop més, apostem per una formació professional pràctica, significativa i de qualitat en col·laboració amb les empreses de l'entorn.

Altres