Informació

El Departament Didàctic d'Informàtica de l'Institut Cendrassos i el Cicle Formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) torna a organitzar Webmentors. Es tracta d'una trobada d'empreses, docents, alumnes i professionals interessats en el desenvolupament Web.

En aquesta trobada, professionals compartiran la seva experiència i visió del desenvolupament Web a través de diferents ponències. També hi haurà xerrades on exalumnes del Cicle d'Informàtica de l'Institut Cendrassos explicaran la seva visió des de la prespectiva dels estudis universitaris i del món laboral. Així mateix, alumnes de 2n. curs dels Cicles de Grau Mitjà i Superior d'Informàtica exposaran alguns projectes que han presentat al concurs Websalpunt.

Webmentors es realitzarà el dia 7 de maig en horari de matí (de les 10:00 h. a 13:30 h.) i de tarda (de les 15:30 h. a 20:00 h.) a la Sala Polivalent de l'Institut Cendrassos de Figueres.

Es tracta d'un esdeveniment gratuït i obert a qualsevol persona amb inquietuds en el món del desenvolupament web. T'hi esperem!. Trobareu més informació de l'esdeveniment, així com les ponències i l'horari a webmentors.cendrassos.net.

Altres