Informació

Els alumnes de 2n de CFGS en Desenvolupament d'Aplicacions Web (DAW) van ser convidats a la final del concurs WebsAlPunt.cat, celebrada el passat 11 de maig al CosmoCaixa de Barcelona. Aquests premis són organitzats per la Fundació puntCAT, i valoren l'esforç dels nois i noies a l'hora de crear i desplegar un projecte web. L'Institut Cendrassos era un dels finalistes en la categoria CFGS, amb la web aprengeografia.cat, feta pels alumnes: Jordi Besalú, Oriol Julià i Víctor Matilla.

Els nervis eren a flor de pell, ja a primera hora del matí, perquè havien de defensar el projecte davant del tribunal del concurs. Gràcies a la seva preparació, no van tenir cap problema en defensar-lo i ja només restava esperar el veredicte final!

Durant aquesta estona, el nostre grup va aprofitar per fer una visita a les instal·lacions del CosmoCaixa, on van quedar molt satisfets d'experimentar i aprendre nous coneixements científics.

Després d'un apetitós menú-degustació, va arribar l'hora esperada... Mica en mica anaven anomenant els premiats de les altres categories (Primària, ESO, BTX...), fins que, per fi, van anunciar els guanyadors de la categoria CFGS. Quina gran alegria ens vàrem emportar al saber que érem els guanyadors!! Els alumnes van quedar totalment entusiasmats i feliços de com va acabar el dia. Va ser de pel·lícula!

Des d’aquí, volem felicitar a tots els alumnes que van presentar els seus projectes per la bona feina feta!!

Altres