Informació

El passat dimecres 2 de Maig vam tenir l’ocasió de poder gaudir amb la xerrada de dos responsables de l’empresa INFOR. Els afortunats vam ser els alumnes de DAW i de primer d’AiF. Pels que no coneixeu INFOR, és una multinacional americana líder en desenvolupament de software integral per a empreses amb més de 15.000 treballadors i presència a 41 països amb clients tan importants com Amazon, Ford o Ferrari.

Un ERP és una eina informàtica formada per diferents mòduls que permeten a l’empresa treballar amb una base de dades centralitzada que en conté tota la informació. El fet que tots els departaments comparteixin dades en temps real es pot transformar en un avantatge competitiu ja que el tractament de la informació serà més fiable i ràpid permetent una presa de decisions millor i més ràpida.

El Sr. Alsina (Solution Director CloudSuite Automotive) i el Sr. Martínez (Senior account manager) ens han explicat quina ha estat l’evolució històrica dels sistemes d’informació de l’empresa des dels inicis fins arribar als ERP, CloudERP i els actuals CloudSuite, que són l’evolució actual i futura. Concretament els CloudSuite van més enllà que els ERP incloent eines predictives i d’intel•ligència artificial entre d’altres.

És d’agrair la síntesi tant bona i plena d’exemples reals de com funciona un CloudSuite, concretament INFOR CloudSuite. No és fàcil explicar tants conceptes i donar tanta informació en només un parell d’hores.

Altres