Informació

L’Institut Cendrassos organitza la segona edició de WebMentors, trobada d'empreses, docents, alumnes i professionals interessats en el desenvolupament d'aplicacions i el món digital, el dimarts 20 de març de 2018 a partir de les 3 de la tarda a la Sala els Caputxins de Figueres.

Webmentors2018.cat és una trobada per a totes aquelles persones interessades en la informàtica i el desenvolupament d’aplicacions. L’esdeveniment és obert i gratuït i hi estan convidats professionals, empreses i col·lectius vinculats al sector del món digital així com tots aquells alumnes de batxillerat i cicles formatius amb interès per la informàtica.

La jornada està organitzada pels Cicles Formatius d’Informàtica de l’Institut Cendrassos i combina les ponències d'empreses amb alt component tecnològic amb xerrades de professors, alumnes i exalumnes del Cicle de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web.

L’acte s’obrirà amb una mostra de projecte web desenvolupat per alumnes del centre que ens explicaran la seva experiència creant el seu primer projecte de desenvolupament informàtic.

Dues empreses de la comarca compartiran la seva experiència i visió del desenvolupament d'aplicacions així com el seu efecte a la societat. Esteve Aguilera, cofundador i CBO a Fewlaps ens parlarà de les bondats del paradigma de desenvolupament TDD on les proves s'escriuen abans que els programes i com ho combinen amb les tècniques CI CD d'integració i desplegament continu. Eduard Ymbert, cap d'Informàtica de l'empresa "Figueres de serveis, SA" (FISERSA) i membre de la Taula de coordinació tècnica de noves tecnologies ens proposa la conferència “Transformació Digital. D’una era de canvis a un canvi d’era” on ens explicarà el canvi de paradigma que han d’afrontar les empreses per seguir essent competitives en un món cada vegada més digitalitzat.

El cicle de Grau Superior d’Informàtica obren les portes als estudis Universitaris i al món laboral. Dos exalumnes d’aquests estudis, na Claude Chaillet i en Julian Fernández ens explicaran la seva experiència en cadascuna d’aquestes sortides així com la seva visió del cicle des de la seva nova perspectiva.

La jornada finalitzarà amb una taula rodona on el públic està convidat a iniciar debat i a formular aquelles preguntes que ajudin a entendre millor els estudis i la professió de desenvolupador d’aplicacions. La directora de l'Institut Cendrassos, la Sra. Helena Cortada, tancarà l'acte.

Es pot trobar el programa de la jornada i més informació a Webmentors2018.cat. També podeu demanar més informació mitjançant el correu de l’Institut Cendrassos.

Altres