Informació

El divendres dia 3 de febrer, alumnes de ciències de la terra de 1r i 2n de Batxillerat van anar a les 8es olimpíades de geologia a la UdG, on hi van participar 118 alumnes de 15 centres de la provincia. Van realitzar les proves provincials classificatòries les olimpíades i van poder assistir a la conferència "Un maar de tresors:el jaciment paleontològic del Camp dels Ninots" a càrrec de Gerard Campeny i Bruno Gómez.

La Geologia és la ciència que ens ajuda a conèixer el nostre planeta i com més bé l’entenguem, millor el podrem preservar. Amb l’Olimpíada de Geologia es preten animar i implicar els estudiants de batxillerat en el coneixement d’aquesta ciència, tot remarcant la seva importància en el món actual i promocionant el seu progrés i desenvolupament.

Les Olimpíades estan obertes als estudiants que hagin cursat assignatures en les quals la Geologia té un protagonisme especial: Ciències Naturals, Ciències de la Terra i del Medi Ambient, Geologia, Ciències del Món Contemporani, etc. Podran participar-hi alumnes de batxillerat de qualsevol centre de Catalunya.

Una experiència molt enriquidora per a tots els participants que cal repetir!

Altres