Informació

Les alumnes Maria Peralba, Mada Ripas, Irina Sikora i Judit Subirana de l’optativa de Biologia de 2n Batxillerat del nostre centre van participar el 3 de febrer a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya 2018, acompanyades per la professora Rosa Camps. La prova teòrica va tenir lloc a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona.

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta impossible comprendre la vida, analitzar els seus problemes i plantejar solucions sense un coneixement adequat de les principals qüestions biològiques, per exemple en aspectes com la contaminació ambiental i el canvi climàtic, la biotecnologia, la conservació de la biodiversitat, i el diagnòstic i tractaments de malalties, entre molts altres.

En acabar les proves va tenir lloc un esmorzar, tot seguit d’una conferència i ’acte va finalitzar amb el lliurament de diplomes als participants.

La Judit Subirana s’ha qualificat dins el primer quartil del rànquing de resultats, segona a l’Alt Empordà, i la felicitem per aquest resultat, així com a les altres tres alumnes participants per la seva bona disposició. Valorem tots plegats l’Olimpíada com a experiència a repetir!

Altres