Informació

Aquest curs, per primera vegada alumnes de l'institut han participat a THE FONIX 2017, el reconegut Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya.

El dissabte 25 de febrer, va tenir lloc la fase territorial a Girona. L'alumne Nicola Buonanoce de 1r de CFGM Sistemes Microinformàtics va obtenir el 1r lloc i es va classificar per la fase final en la categoria de 1r BTX/CFGM.

El Dissabte 29 d'abril, Nicola va participar en la fase final absoluta a Barcelona, i es va classificar en 3a posició. El premi consisteix en una estada de cap de setmana en una casa de colònies per a ell i tres acompanyants, i un curs d´anglès. El centre també rebrà una dotació de material per la biblioteca, i la professora de l'alumne, un curs de metodologia. El proper divendres 19 de maig es celebrarà l'acte de lliurament de premis.

També van participar en la fase territorial: Abel Márquez (1r ESO), Maria González (2n ESO), Èlia Torrent (3r ESO), Marc Palanqués (4t ESO), Lorena Orta (1r CFGS Admin.), Joan Lambea (1r BTX) i M. Belén Turk (2n BTX), obtenint també uns bons resultat.

Des del centre, volem felicitar als nostres alumnes participants pels seus bons resultats i els animem a continuar millorant el seu bon nivell.

Altres