Informació

Généralement c’est une joie observer le succès des personnes, surtout si elles se sont efforcés à parvenir un objectif. Un bon exemple serait le cas de quelques de nos élèves de français qui peuvent profiter allègrement et sans date de caducité de son diplôme DELF scolaire depuis le 19 Février.

Cette année l’acte de remise des diplômes s’est développé au Teatre Mundial de la Bisbal avec un grand nombre d’assistants parmi lesquels ont assisté quelques-uns de nos élèves accompagnés de la coordinatrice pédagogique et la professeure de français de notre établissement. Depuis l’Institut Cendrassos nous félicitons les bénéficiaires de ce diplôme et nous continuons à les encourager à suivre sa formation en langue française.

Generalment és una alegria observar l’èxit de les persones, sobretot si aquestes s’han esforçat en aconseguir algun objectiu. Un bon exemple d'això seria el cas d’alguns dels nostres alumnes de francès que des del dia 19 de Febrer ja poden gaudir alegrement i sense data de caducitat del seu diploma DELF scolaire de francès.

Enguany l'acte de lliurament es va realitzar al Teatre Mundial de la Bisbal amb un gran número d’assistents i, entre els quals, hi van assistir alguns dels nostres beneficiats amb acompanyament de la coordinadora pedagògica i la professora de francès del nostre centre. Des de l’Institut Cendrassos felicitem als beneficiaris d’aquest títol i els continuem animant a seguir la seva formació en llengua francesa.

Altres