Informació

El passat dimecres, 29 de març de 2017, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa van visitar la seu del Parlament de Catalunya per conèixer les seves funcions.

Un guia especialista ens va acompanyar pels espais més emblemàtics del Palau, ens va permetre descobrir la història de l’edifici i ens va explicar les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats que representen el poble de Catalunya.

Tot seguit vam anar al Planetari 3D del CosmoCaixa per veure l’audiovisual “Que hi ha algú”, que ens va permetre viatjar per l'espai a la recerca de planetes en òrbita d'altres estrelles: els exoplanetes. Esbrinar les tècniques dels astrònoms per detectar aquests astres llunyans; de la mà del simulador astronòmic del Planetari visitar mons que semblen sortits de la fantasia dels escriptors de ciència-ficció més agosarats; gaudir d'escenes espectaculars, i contemplar, sense moure'ns de la butaca, com s'estructura a gran escala aquest meravellós Univers en el qual vivim.

Altres