Informació

El passat 16 de maig es va celebrar, a l'aula polivalent de l’INS Cendrassos de Figueres, el II Fòrum d’Inversió en el qual els alumnes de 2n curs del CFGS d’Administració i Finances van exposar els seus projectes empresarials de final de cicle.

L’acte va comptar amb la presència de Francesc Cruanyes en representació de l’Ajuntament de Figueres i una ponència de Xavier Ribera en representació de la Cambra de Comerç. En ambdós casos es va coincidir en senyalar el nivell de l’acte així com dels projectes presentats.

L’organització del Fòrum neix amb una voluntat interdisciplinar, on des de diferents nivells i cicles formatius del centre es participa en múltiples tasques; com l’organització de l’esdeveniment, la comunicació o el desenvolupament d’un programari específic per realitzar les votacions on-line.

El públic assistent va votar, invertint els seus EuroCendrassos, els projectes que va valorar més positivament. L’AMPA va entregar els premis als alumnes guanyadors:

  • 1r Premi: Joan Besalú i Joaquim Costa. El seu projecte, "Glamping La Selva", fusiona els conceptes glamour i camping oferint allotjaments singulars.
  • 2n Premi: Núria Vida i Sandra Martín. "VM Gestoria" és una gestoria dirigida a PIMES, autònoms, particulars, agraris i joves emprenedors del nucli urbà de Figueres.
  • 3r Premi: Blanca Alonso. L'empresa "Mengi bé" és un servei de menjar a domicili, adreçat a persones de la tercera edat, que proporciona un servei social i productes de qualitat.

Va ser doncs una jornada on els alumnes que finalitzen el grau superior van poder defensar i posar en valor els seus projectes, amb un marcat to professional.

Altres