BATXILLERAT

BATXILLERAT

El batxillerat té com a finalitat proporcionar a l’alumnat formació, maduresa intel·lectual i humana, coneixements i habilitats que li permetin progressar en el seu desenvolupament personal i social i incorporar-se a l’educació superior i a la vida activa.

El meu inoblidable pas per l’INS Cendrassos em va aportar molt coneixement, però, sobretot, uns valors molt necessaris per poder sortir a fora i dur a terme la professió amb la qual tant havia somiat. Des del primer dia intento fer la meva feina amb el rigor, l’educació, l’honestedat i el companyerisme que, sens dubte, em van ensenyar en aquest institut.

Roger Arbusà

Grau en Periodisme per la UAB, Redactor d’esports a Catalunya Radio

 

Durant els últims anys al INS Cendrassos, vaig descobrir i consolidar el meu interès per la química i la biologia, donant-me una bona base per començar a la universitat”

Joan Martí i Carreras

Doctorat en Genètica per la UAB. Màster en Bioinformàtica per la UPC., Investigador en Seqüenciació per nanoporus del genoma del cytomegalovirus humà. Rega Institute for Health Science, Leuven, Bèlgica

Des de petita sabia que volia ser metge i el meu pas per INS Cendrassos em va donar les eines i la formació per aconseguir-ho. Sempre estaré agraïda als meus professors.

Anna Pallisera Lloveras

Medicina per la UB (Hospital Clínic), Cirurgiana colorectal. Hospital Universitari Parc Taulí. Sabadell

Els professors de batxillerat de l’INS Cendrassos em van ajudar a aconseguir el doble del que pensava, allà són per qui vol, adaptant-se i aconsellant amb cor sobre trajectòries formatives.
Louis Clergue

Grau en Enginyeria Informàtica i Grau en Matemàtiques amb el CFIS, Desenvolupador de sistemes a King (els de Candy Crush)

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball