Avís legal

Condicions d’ús:

En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), l’Institut Cendrassos informa que és titular del lloc web https://cendrassos.net. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de la citada Llei, l’Institut Cendrassos informa de les següents dades:

El titular d’aquest lloc web és l’Institut Cendrassos, amb Q6755298D situat a C/Arquitecte Pelai i Martíonez, 1, 17600 de Figueres. L’adreça de correu electrònic de contacte és: b7005649@xtec.cat

Usuari i règim de responsabilitats:

El lloc web de l’Institut Cendrassos  proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis estesos per l’Institut Cendrassos per a l’accés a certs continguts o serveis oferts pel web.
  • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per l’Institut Cendrassos contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d’enllaços i exempcions de responsabilitat:

L’Institut Cendrassos no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercir cap mena de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. 

L’Institut Cendrassos declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, Institut Cendrassos no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués sofrir l’usuari.

Modificacions:

L’Institut Cendrassos es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que es refereix als continguts del lloc web, com en les seves condicions d’ús.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Institut Cendrassos amb Q6755298D i situat a C/Arquitecte Pelai i Martíonez, 1, 17600 de Figueres, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre totes dues parts. En compliment amb la normativa vigent, Institut Cendrassos informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per a utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

Institut Cendrassos informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Institut Cendrassos es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic: b7005649@xtec.cat

Certificat SSL (Secure Sockets Layer):

El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entre l’Institut Cendrassos i l’usuari.

L’Institut Cendrassos disposa d’un certificat de seguretat que s’utilitza per CERTIFICAT SSL per a realitzar connexions segures.

En aquest procés s’estableixen diversos paràmetres per a realitzar la connexió de forma segura i s’estableix usant claus preestablertes, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió es tanqui.

Propietat intel·lectual i industrial:

L’Institut Cendrassos per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges – S’ha realitzat un agraïment a les imatges utilitzades dels repositoris incloses en un fitxer allotjat al servidor de hosting, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, etc.), titularitat de l’Institut Cendrassos

En virtut del que es disposa en la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de l’Institut Cendrassos.

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Institut Cendrassos. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat en les pàgines de Institut Cendrassos.

Pagament a través del lloc web

Es pot efectuar el pagament de la quota anual de l’AMPA del centre a través d’un terminal punt de venda vincular a la plataforma Redsys, les dades associades al TPV són:

Nom del comerç: AMPA INSTITUT CENDRASSOS

NIF: G17292947

Adreça: C/Arquitecte Pelai i Martíonez, 1, 17600 de Figueres

No hi ha article físic, per tant no s’haurà d’efectuar cap enviament i no s’efectuarà cap devolució.

  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball