Informació

Des de l'AMPA us convidem a la xerrada informativa que tindrà lloc a l'institut el proper dimecres 5 de febrer a les 8 del vespre. El Sr. Ignasi Pineda, Headhunter i Assessor Universitari de l'empresa Talenn, informarà i orientarà als alumnes i a les famílies del centre de les diferents opcions formatives: batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, universitat, beques erasmus,...

Els guanyadors en les 3 categories del que l'institut organitza cada curs amb la col·laboració de l'AMPA han estat:

categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)

1r premi: Nina Bos Sánchez, 1r ESO C
2n premi: Xènia Peralba Arlà, 2n ESO C
3r premi: Martí Ortiz Rubi, 2n ESO A

categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)

Com ja és tradicional, l'institut Cendrassos amb la col·laboració de l'AMPA, convoca el Concurs de Felicitacions de Nadal, obert a tot l'alumnat del centre. L'AMPA concedeix sis premis premis i una de les targetes guanyadores s'utilitzarà per felicitar les festes de Nadal a les famílies.

BASES

1.- Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2019/20 a l'institut Cendrassos.

  • categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)
  • categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)
  • categoria C: BTX i CF

2.- Cal presentar el dibuix sobre cartolina o làmina en una sola cara, de mida de 15 x 21 cm:

  • La tècnica és lliure, es poden utilitzar diferents tècniques tan les tradicionals com les digitals.
  • Cal que hi figuri: "Bon Nadal 2019"

3.- El termini de recepció dels originals serà del 25 de novembre al 10 de desembre. Els dibuixos concursants es lliuraran a consergeria, dins del termini establert. A la part posterior de la felicitació hi haurà de constar de manera clara: el nom, el cognom, el curs i el grup.

El proper dia 7 de Novembre de 2019 a les 8 del vespre tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària de l'Associació de Mares i Pares de l’Institut Cendrassos (AMPA) a la sala d’actes del mateix Institut.

Donat que en aquesta assemblea es procedirà a fer una renovació de la Junta Directiva, es comunica que els socis i sòcies que ho desitgin poden presentar la seva candidatura als càrrecs de Presidència, Secretaria i Tresoreria de l’AMPA. En aquest cas, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., comunicant el nom, cognoms i el càrrec al que voleu optar. Durant l’assemblea podreu exposar el vostre programa davant les persones assistents, abans de efectuar la votació.

Així mateix, qualsevol soci o sòcia que vulgui demanar torn de paraula o exposar qualsevol tema, preguem ens ho comuniqui per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de poder posar-ho dins l’ordre del dia. L’ordre del dia provisional és:

 • Presentació i aprovació del tancament financer del curs 2018-19.
 • Resum activitats de l’AMPA curs 2018-19.
 • Presentació de les candidatures per la renovació de la Junta Directiva.
 • Votacions i aprovació composició de la nova Junta Directiva.
 • Presentació i aprovació pressupost curs 2019-20.
 • Xerrada a càrrec de la Directora de l’Institut.
 • Precs i preguntes.
 • Entrega dels carnets de soci/a.

Hi haurà pica pica i un petit obsequi per totes les persones assistents.

Si encara no sou socis/es de l'AMPA podeu assistir a l'assemblea per informa-vos i donar-vos d'alta, també trobareu informació a: FES-TE SOCI.

El proper 15 d’octubre, dins el programa d’activitats del dia mundial de conscienciació de la parada cardíaca dia mundial (World Restart a Heart Day), l’AMPA de l’institut cendrassos organitza una xerrada informativa sobre el programa que es porta a terme al centre del Suport Vital Bàsic (RCP).

La xerrada tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'institut a 2/4 de 8 del vespre.

Altres