Informació

El passat divendres 21 d’abril es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis de Treball de Recerca organitzat per l’AMPA de l’institut Cendrassos.

Des de fa anys l’AMPA premia els millors Treballs de Recerca presentats per l’alumnat de segon de batxillerat distingint dues categories segons l’àmbit de recerca, científic-tecnològic o humanístic-social, i atorgant un primer i segon premi en cadascuna d’elles.


El Sr. Josep Ma Teixidor, president de l'AMPA, va fer l'entrega de premis.

Enguany els guanyadors en l’àmbit científico-tecnològic amb dos primers premis ex aequo han estat Daniel Mena i Meritxell Torrent. En l’àmbit social-humanístic s’han atorgat dos primers premis també ex aequoa Eva Arnall i Maria Mir i un segon premi a Marc Casanovas. La resta de participants han obtingut tots un obsequi per la seva participació.

Àmbit científic-tecnològic

    • Dani Mena, Diseño, construcción y programación de un robot de soporte al rescate, treball tutoritzat per Joan Pellicer i premiat amb 225€.
    • Meritxell Torrent, Aprenem a manipular les matemàtiques, treball tutoritzat per Marta Ayats i premiat amb 225€.

Àmbit social-humanístic

    • Eva Arnall, La transhumància de l’Alt Empordà al Ripollès per les carrerades mil·lenàries, treball tutoritzat per Anna Ma Comas i Jordi Galí, premiat amb 225€
    • Maria Mir, L'escolarització compartida de nens amb trastorn de l'espectre autista, treball tutoritzat per Rosa Camps i premiat amb 225€.
    • Marc Casanovas, Quin és el millor mètode d'entrenament per al futbol cadet, treball tutoritzat per Marta Planells i premiat amb 150€.

El lliurament s’ha realitzat emmarcat dins la celebració del certamen literari de Sant Jordi i la MATFSTA, en un acte que dóna el tret de sortida a la celebració del 25èaniversari de l’institut Cendrassos.

Altres