Informació

Aquest curs, l’AMPA Cendrassos convoca un concurs de disseny d’un nou LOGOTIP per l’AMPA. El termini de presentació de propostes finalitza el 29 de març de 2019.

Les BASES DEL CONCURS són:

1.- El concurs és obert a tothom i s’estableix una única categoria. Cada participant podrà aportar fins a tres dissenys.

2.- El premi per al guanyador/a del concurs seran 100 €. El disseny guanyador es farà públic el mes d’abril de 2019.

3.- Els dissenys presentats han de ser originals i inèdits. Els dissenys es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la reproducció i la impressió.

4.- Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.

5.- El logotip ha de complir els següents requeriments:

      • Incloure dues versions del logotip: un de rectangular (amb el logotip i el nom AMPA Cendrassos) i un de quadrat (amb només el logotip). Per exemple:
      • Han de ser en format format PDF, JPG o TIFF en resolució mínima. O encara millor, si pot ser redimensionable, és a dir, en gràfic vectorial.
      • S’han de poder distingir quan es converteixin a versions de dos colors (blanc/negre, 2 grisos, etc…) i ha de poder-se invertir de manera que sigui visible en fons foscos.

6.- Els dissenys s’han de fer en format digital i els heu d’enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

7.- L’encarregat de valorar els dissenys serà un jurat format per els membres de l’AMPA CENDRASSOS.

8.- El jurat valorarà la presentació d’elements gràfics originals, que continguin elements identificadors de l’AMPA i la seva activitat. El jurat pot declarar el premi desert.

9.- Els autors dels treballs premiats cedeixen els drets de reproducció, modificació, publicació, distribució i divulgació de les seves obres originals a L’AMPA, per la qual cosa renuncien a qualsevol dret que es pugui derivar d’aquestes actuacions.

10.- La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. L’AMPA es reserva el dret de modificar-les si ho exigís una causa justificada.

Altres