Informació

El proper 15 d’octubre, dins el programa d’activitats del dia mundial de conscienciació de la parada cardíaca dia mundial (World Restart a Heart Day), l’AMPA de l’institut cendrassos organitza una xerrada informativa sobre el programa que es porta a terme al centre del Suport Vital Bàsic (RCP).

La xerrada tindrà lloc a la Sala Polivalent de l'institut a 2/4 de 8 del vespre.

Aquest curs l'AMPA, continuarà oferint el projecte de reutilització de llibres amb l'empresa IDDINK. Els avantatges que ofereix són:

 • Estalvi del 60% en l'adquisició de llibres reutilitzables (ecoBooks).
 • Comanda unificada amb sistema flexible.
 • Als socis de l'AMPA, se'ls retornarà la quota de reutilització.
 • Les comandes es lliuraran a domicili.
 • La comanda es podrà fer:
  • Via web: IDDINK.cat.
  • Per telèfon: 902 565 411.
  • Presencialment al centre(aula 313): 19 de Juliol de les 10:00 a les 14:00 i de 15:00 a 16:00

El 25 de juny a les 19:30 hi haurà una reunió informativa per explicar aquest innovador sistema per reduir els costos econòmics i mediambientals i per fomentar valors com la sostenibilitat.

MÉS INFORMACIÓ I DETALLS

Clica sobre la següent imatge, i et podràs descarregar i imprimir la fitxa d'inscripció a l'AMPA del Cendrassos.

El passat dilluns 23 d’abril es va dur a terme l’acte de lliurament dels XIII Premis AMPA als Treballs de Recerca organitzat per l’AMPA de l’institut Cendrassos.

Des de fa anys l’AMPA premia els millors Treballs de Recerca presentats per l’alumnat de segon de batxillerat distingint dues categories segons l’àmbit de recerca, científic-tecnològic o humanístic-social, i atorgant un primer i segon premi en cadascuna d’elles.


La Sra. Ma Fàtima Pons, presidenta de l'AMPA, va fer l'entrega de premis.

Enguany, en l’àmbit social-humanístic, s’han atorgat dos primers premi a Clàudia Mascarella i Parcerisa de 2n BTX A i a Xana Álvarez Arnaiz de 2n BTX A . Els guanyadors en l’àmbit científico-tecnològic han estat Martí Cortada Garcia amb el primer premi i Gerard Combis Batlle amb el 2n premi , tots dos de 2n BTX A. La resta de participants han obtingut tots un obsequi com a reconeixement a la seva participació.

L'Associació de Mares i Pares d'alumnes de l'Institut ha convocat els Premis als Treballs de Recerca per a l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre. És la tretzena edició d'aquests premis.

Les BASES són:

1.- Podran participar els alumnes matriculats a 2n de Batxillerat a l’Institut Cendrassos, que hagin presentat i aprovat durant el curs 2018-2019 el Treball de Recerca que correspon al seu currículum.

2.- Hi haurà 2 categories:

   a-Treballs de l’àmbit Científico-Tecnològic.

   b-Treballs de l’àmbit Humanístic-Social.

3.- Es podran lliurar els treballs participants en aquest Premi des del 18 de febrer al 8 de març, i es farà de la següent manera:

   3.1- Es presentaran dos exemplars (un en suport paper i un en format digital), a més del material necessari, a la Consergeria de l’Institut.

   3.2- Els treballs seran anònims. Per tant, no podrà haver-hi cap referència a noms ni a llocs que permetin identificar l’autor/a, ni al títol ni al contingut del treball, ni a les fotografies, ni a vídeos, si n’hi ha, (treure el nom i posar: Font pròpia de l’autor).

Altres