Informació

Durant el que portem de curs hem posat a la vostra disposició moltes lectures, entre les quals podeu trobar les següents:


EL SECRET DE LA BANYA EMBRUIXADA
Sebastià Roig i Salvador Macip

Uns dimonis, que portaven anys engabiats dins una banya d'un cap de rinoceront dissecat que pertanyia a Salvador Dalí, s'alliberen i volen conquerir la Terra, començant per Palamós. Un guardià interdimensional, l'espectre del gos de Truman Capote, reuneix un grup d'herois per aturar-los, entre ells el fantasma de l'escriptor Robert Ruark i tres adolescents.
(Font: BLOQUEJA'T)

TODO LO QUE FUIMOS
Alberto Villarreal

Alberto es un romántico empedernido. Cuando se enamoró por primera vez y las cosas no salieron como esperaba, el mejor remedio para curar su mal de amores fue escribir Ocho lugares que me recuerdan a ti (Planeta, 2016, 2019). Todo lo que fuimos (Planeta, 2017) lo escribió en aeropuertos, unas veces enamorado y otras con el corazón roto. Anoche en las trincheras (Planeta, 2018), su primer libro de relatos, es su obra más reciente.
Todo lo que fuimos es un apasionado poemario, donde los momentos más dulces de una relación, y también los más amargos, son protagonistas.
(Font: PLANETA LIBROS)

NOEL ET BUSCA
Ángel Burgat

L'Enric es desperta a l'hospital. No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma coneixe'l i haver compartit pis amb ell. Però tot i la desorientació és capaç de detectar que alguna cosa no va a l'hora... si no, perquè hi ha d'haver vigilància policial a la porta de l'habitació? Perquè el desconegut li escriu una nota on diu: «Noel et busca»?
Àngel Burgas (Figueres, 1965) és escriptor. Pertany al consell de redacció de la revista Faristol especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. .
(Font: EDITORIAL GALERA)

LES ÀNIMES DE BRANDON
César Brandon Ndjocu

Les ànimes de Brandon és un recopilatori d'històries curtes, contes i poemes de tot tipus que tracten sobre l'amor, la solitud, l'oblit, el dolor, l'alegria, la felicitat, la vida i la mort. Un exquisit però agredolç viatge a través dels sentits que t'esglaiarà d'emocions i et farà reflexionar.
César Brandon Ndjocu Davies (Malabo, 1993). Educador Social per la Universitat de Granada i Educat Socialment per la rigorosa i amorosa Universitat Mama i Papa, i Tieta Mama, germans, germanes, alguns professors del Colegio Español de Malabo i els quatre anys a Ceuta —la meva segona casa—. Supervivent de l’huracà Adolescència, i ara membre actiu del tsunami Vida... .
(Font: GRUP62)

Al blog de la biblioteca bibliotecacendrassos.blogspot hi trobareu més novetats d'aquest primer trimestre.

Trobareu totes les novetats i informació sobre préstec de llibres a l'espai del nostre web dedicat a la biblioteca:

Altres