Informació

La nostra alumna Joana Roura de 1r ESO, juntament amb companys i companyes del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres, va assistir al Simposi"Infants i participació política" el 13 de desembre a Barcelona.

El Simposi vol ser un espai d’anàlisi, deliberació, reflexió, confrontació i construcció compartida. Pretén recollir tant les experiències narrades en primera persona pels seus protagonistes (un espai per compartir infants-adolescents, dinamitzadors-tècnics i polítics), com les reflexions de teòrics de caràcter internacional i dels grups de recerca de la Universitat de Barcelona.

El dimarts 13, després de la inauguració, la nostra representant va participar en diverses ponències d'experts internacionals sobre “Característiques, evolució i incidència dels consells d’infants en l’àmbit municipal". També, va poder intercanviar experiències amb altres infants representants d'altres Consells d'Infants Municipals, aquesta trobada va ser útil per agafar algunes idees pel Consell d'Infants de Figueres.

Altres